KUNST woonaccessoires van FERDI de BRUIJN nu bij LamBert

Nieuwe EXPOSITIE bij Galerie & Kunstuitleen LamBert in OOTMARSUM van de KUNST woonaccessoires van FERDI de BRUIJN . Vanaf 1 mei 2018 zijn deze werken te bewonderen bij LamBert. www.functionalart.nl

Ferdi de Bruijn:

Amersfoort op 06.05.1958.
Ik ontwerp woonaccessoires door gebruik te maken van diverse technieken zoals flatbed printing, frezen, laseren, warm buigen, zagen en 3D-printen in diverse soorten kunststof en aluminium. Begin 2003 ben ik gestart met schilderen en produceer ik zodoende functionele kunst zoals klokken en lampen. Ik bedenk, ontwerp en fabriceer ieder object eigenhandig  in mijn atelier in Dronten, waar ik altijd  te bezoeken ben. Op verzoek customize ik ook producten. Er zijn veel mogelijkheden, wat deels de reden is dat ik al meer dan 30 jaar verdienstelijk ben in de wereld van kunstzinnige woonaccessoires.
Natuurlijk heb ik ook mijn eigen webshop: www.functionalart.nl
Mijn kunstobjecten hebben inmiddels hun weg al gevonden naar particulieren en bedrijven (als relatiegeschenk) in meer dan 20 landen!