Nieuwe KLEURRIJKE Expositie van: Nicole Schaffers vanaf 15-10-2019

Vanaf 15-10-2019 expositie van de Kunstwerken van Nicole Schaffers ( AKI ). Schilderijen en Unieke sjaals die ontstaan zijn uit de schilderijen.

 

In haar studietijd is zij begonnen aan de AKI te Enschede. Hier probeerde ze haar eigen stijl te ontwikkelen. Na een interessant jaar merkte zij dat zij meer vrijheid wilde en haar wilde ontwikkelen tot wie ze nu is geworden.

 

Nicole Schaffers heeft sinds 1995 de dameskledingzaak La Patoe. Door hard te werken en veel gespaard te hebben is het haar gelukt om al bijna 24 jaar deze geliefde winkel te runnen. Door zoveel ervaring op te doen heeft zij geprobeerd om de winkel altijd zo bijzonder mogelijk te maken door veel reizen te maken met één belang: Nieuwe items. Zo kwam zij veel in Berlijn, Kopenhagen, Parijs, Düsseldorf, Münster en in ons eigen land is zij vaak afgereisd naar Amsterdam. Door hard te werken op de boerderij met haar steunpilaar Robert en in haar winkel samen met haar super collega’s, lukt het Nicole steeds om ieder jaar weer dat bijzondere toe te voegen aan jullie kledingkast. Met gevoel voor mode, draagbaarheid en eyecatchers geeft het iedere keer weer een voldoening om dit weer te mogen doen.

 

Unieke sjaals, In de vele jaren van kennis heeft zij veel connecties opgedaan en er zat gelukkig voor haar de juiste persoon tussen die mij de mogelijkheid kon bieden om deze unieke sjaals te ontwikkelen. Nicole kwam uit in India bij een klein textiel fabriek onder leiding van Rama en familie. Het motto “Jij bent jij & daarom bijzonder” sprak Rama erg aan wat ervoor zorgde dat hij zin had om de sjaals extra uniek te maken. Wat Nicole als tukker niet snapte, was geduld. Zo heeft Nicole geleerd gedurende deze twee jaar dat geduld iets unieks heeft opgeleverd. www.lapatoe.nl/