Expositie Agenda Galerie LamBert in Ootmarsum: Vanaf 1 maart 2024 zijn de prachtige schilderijen te zien van Patrick van den Burg bij Galerie LamBert in de Kunsthoofdstad OOTMARSUM.

Expositie Agenda Galerie LamBert in Ootmarsum: Vanaf 1 maart 2024 zijn de prachtige schilderijen te zien van Partick van den Burg bij galerie LamBert in de Kunsthoofdstad OOTMARSUM.

Patrick van den Burg (1980) is een abstracte kunstenaar uit Twente.

Als kind was ik al veel aan het tekenen en vanaf mijn vijfentwintigste ben ik serieus gaan schilderen. De eerste schilderijen waren in opdracht, vandaar ook de naam: Schilderijopsmaak.nl. Ook haal ik veel plezier uit het geven van schilder- en graffitiworkshops aan volwassenen of kinderen op campings, scholen en in mijn atelier.

Mijn kunst bestaat uit kleurrijke en abstracte schilderijen, waarin je veel kunt ontdekken. Inspiratie haal ik vooral uit mijn gevoel en de ervaringen die ik meemaak. De laatste jaren heb ik veel energie gestoken in het ontwikkelen van mijn eigen stijl. Waarin technieken uit eerder genoten opleidingen, bakkersopleiding en een grafische opleiding, terugkomen. Ik combineer verschillende materialen, zoals aluminium, acryl, epoxy en graffiti, ook wel mixed mediakunst genoemd. Door de opbouw in lagen te maken ontstaat een diepte- en 3D- effect, dit is vooral te zien door de inval van het licht.  Hierdoor is een schilderij overdag anders dan s’ avonds. Maar bovenal nooit saai!

Kom vooral een kijkje nemen de komende periode, en ontdek zelf het 3D effect.

 

www.schilderijopsmaak.nl        tel: 06-21899080