Exposities en KIKA en Clini Clowns

LamBert schenkt het schilderij: Leef…maar wel bewust !!! aan de CliniClowns

 

LamBert schenkt het schilderij Sam Sam aan het glazen huis voor de Aktie van Radio 3 FM Serious Request en dit heeft € 1160 opgebracht op de veiling site E Bay.

Het gehele bedrag gaat naar het Rode Kruis.

 

Exposities van LamBert in Amsterdam.

Vanaf 24 oktober 2008 heeft LamBert een permanente expositie In Amsterdam Zuid in Galerie Final Touche en vanaf 15 november 2008 bij Frenzi in Amsterdam.

Vanaf 1 januari 2009 zijn de schilderijen van LamBert ook te koop en te huur bij Galerie Lijst-In in Roosendaal, zie www.galerielijstin.nl

 

Expositie van LamBert bij de lancering van de Quote 500 , november 2008 bij Wester Amstel.
Een tentoonstelling van zijn oude en nieuwe schilderijen.

LamBert en Owen op de Milionairsbeurs in Hengelo.

LamBert heeft i.s.m. Exclusief Lifestyle Event en Restaurant De Oude Raadskelder  geld binnen gehaald voor de kinderen met kanker.

 

LamBert op de Miljonairsbeurs

LamBert is dit jaar een van de deelnemers van het Exclusief Lifestyle Event in Hengelo.


LamBert aan het schilderen in zijn nieuwe atelier voor de miljonairsbeurs.

 

Kunsthappening van ArtMarketing.nl op Retailcongres

Live action painting performance door beeldend kunstenaar LamBert Verloting uniek kunstwerk onder congresgangers Schilderijen cadeau aan alle congressprekers

LamBert in Actie

 

 

LamBert aan het kliederen met Peter Klashorst in zijn atelier in Amsterdam. Op een doek van 150 x 100 cm, 3 D Doek…….Doe een bod !!! Het geld gaat naar de zieke Kids……

 

 

LamBert heeft weer schilderijen mogen exposeren ( verkoop expositie ) bij FC Twente, tijdens de wedstrijd tegen Vitesse en weer met sucses. De schilderijen zijn voor een mooi hoog bedrag verkocht…aan de Hr. Hinne van Balink Glas Meppel en aan de Hr. Berendschot In de fan shop heeft LamBert zijn FC Twente schilderij ook weer verkocht.

FC TWENTE Bedankt !!!
Het geld wordt over gemaakt aan het KWF voor de kinderen met kanker.

 

 

A.s. zaterdag 8 december 2007 open ik mijn expositie: “’ KLEUR” in Art-Gallery CADRE, Drienerstraat 25-27 in Hengelo een moderne kunst expositie van mijn nieuwste kleurrijke schilderijen op 3 D Doeken.

Kunstenaar: Lambert

Ik ben de laatste maanden weer druk en vol inspiratie aan het schilderen geweest en u kunt het resultaat zien in ART GALLERY CADRE in Hengelo.

De expositie heet KLEUR….
Dit is ook mijn inspiratie geweest …vrolijke kleuren….en de gebeurtenissen in mijn mooie jeugd jaren.
Ik heb verschillende materialen gebruikt zoals olie en acryl verf en verschillende lakken en met verf verwante artikelen.
De materialen die ik er in gebruikt heb komen ook uit de Bossen van Delden, zoals gras, zand steentjes enz….
Zo worden mijn herinneringen zichtbaar gemaakt en krijgen deze vorm en kleur.
U bent van harte welkom om mijn verkoop expositie te bezichtigen in ART-GALLERY & LIJSTENMAKERIJ CADRE aan de Drienerstraat 25-27 in Hengelo ( van dinsdag tot en met zaterdag )