Jan van Halst KWF Kankerbestrijdig

Jan van Halst

Galerie Lambert zet zich graag in voor goede doelen o.a. De KWF Kankerbestrijding. Klik hier voor een link naar de KWF website. Elke maand is er een bekende Nederlander bij Galerie Lambert te gast. De beschilderde doeken worden geveild en de opbrengst gaat volledig naar de KWF ten gunste van de kinderen.

PERSBERICHT:
De Nederlandse Kunstenaar Lambert organiseert een actie voor de kleine kanker patientjes voor het rugzak project i.s.m K.W.F. kanker werving fonds te Amsterdam.

Het schilderij van Jan van Halst is bij E Bay verkocht.

BAS SIBUM van FC TWENTE heeft vrijdag 23 september een mooi kunstwerk geschilderd en dit heeft LamBert geveild samen met een schilderij van LamBert zelf, voor de kinderen met Kanker. Lambert werd uitgenodigd om bij de TOS Lounge van FC Twente zijn schilderijen te verkopen en met succes.

Het schilderij is mooi ingelijst door de lijstenmakerij Govaarts & Homan uit Enschede.

U bent van harte Welkom bij de lopende exposities van LamBert bij Hotel Carelshaven in Delden, Hotel Bad Boekelo in Boekelo, Blekkenhorst totaal wonen in Delden, Hotel Droste in Tubbergen, en in het Twenteborg Ziekenhuis in Almelo. Lambert schenkt 10 % van de verkoop aan het KWF Kankerbestrijding Nederland. LamBert is nu bezig met zijn grootste expositie in het buitenland.

Het schilderij wat Arie Ribbens heeft gemaakt in december is verkocht voor 2500 euro en ook voor het rugzak project.
Het schilderij van Miss Universe, Kim Kotter hebben wij geschonken aan de kinder afdeling in het ziekenhuis in Enschede.
We hebben het schilderij van TV OOST presentator Willie Oosterhuis ook nog te koop !!! WIE BIEDT ???
De 2 schilderijen van Knuffel Ruud en Annet van Big Brother heeft LamBert geschonken aan het ziekenhuis in Hengelo voor de nieuwe kinder afdeling.
Lambert wil elke maand een bekende Nederlander zo ver zien te krijgen dat deze een schilderij wil maken voor de kankerpatientjes.

Zie ook op www.kwfkankerbestrijding.nl bij galerie LamBert in de zoekmachine.

Jan van Halst schildert voor kankerfonds.

Jan van Halst heeft dinsdagavond namens FC Twente deel genomen aan een project van Galerie & Atelier Lambert te Ootmarsum. In navolging van Miss Universe Kim K├Âtter, Arie Ribbens en RTV-Oost presentator Willie Oosterhuis heeft Van Halst een schilderij gemaakt.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.