LamBert zijn Goede doelen en Exposities

 

 

LamBert schenkt FC Twente zijn schilderij met het gras uit het Arke stadion er in verwerkt. Omdat LamBert zijn werken mag exposeren en veilen voor het goede Doel bij FC Twente.

FC TWENTE BEDANKT !!!

LamBert maakt schilderij met het gras uit het FC Twente stadion er in verwerkt en wordt aan de hoogste bieder verkocht in de FAN shop van FC Twente in Enschede, voor stichting LamBert.

Doe een Bod !!!

 

 

Aktie in de Driehoek in Oldenzaal.

Jurylid van Dancing with the Stars:

Marcel Baake, doe een bod !

Mans van Jonge Leu aan het schilderen in de Drie Hoek in Oldenzaal, Doe een bod !!

Deze hebben allen een schilderij gemaakt in het Winkel Centrum De Driehoek in Oldenzaal Kunstenaar: Marcel Baake ( Jurylid van Dancing with the Stars ) 80 x80 Cm, 3 D Doek Doe een bod !!!

Kunstenaars: De Twentse Ruiters, Equipe DTR 80 x80 Cm, 3 D Doek Doe een Bod !! De opbrengst gaat naar Stichting LamBert.

Kunstenaar: Mans van Jonge Leu… 80 x 80 CM, 3 D Doek Doe een bod !!!

 

Peter Klashorst signeerd Het Master Class schilderij speciaal voor LamBert.

 

De schilderijen van LamBert, titels: FC Twente 4 Ever i.s.m.de Fanshop van FC Twente zijn voor 1000 Euro verkocht aan het bedrijf, Persoonality in Almelo. Op het MDF is het Twente shirt gemetseld en het gras uit het Arke stadion verwerkt. De gehele opbrengst gaat naar de zieke kinderen in de ziekenhuizen. Namens Stichting LamBert, BEDANKT !!! FC Twente & Fanshop & Persoonality Almelo

 

Bekende Nederlandse Kunstenaar/Fotograaf PETER KLASHORST maakt samen met LamBert 2 schilderijen op het grote Doek ( 200 x 150 CM ) voor Stichting LamBert in zijn Atelier in Amsterdam.

Kunstenaars Fabian en Majolein schilderen ook met LamBert op het grote doek !!!!

LamBert in Aktie op het grote doek.

 

 

Woensdag 18 april 2007

Schilderij van LamBert brengt 1600 Euro op, bij de veiling ( Arena ) van ChildRight in Amsterdam.
Dit schilderij was geschonken door ( Knuffel ) Ruud en Annet van Big Brother.

Willie Oosterhuis ( SBS 6, RTV Oost ) in aktie in de 3 hoek in Oldenzaal.

Stichting Lambert

BN’ers steunen initiatief van Ootmarsumse kunstenaar

 

OOTMARSUM – De Ootmarsumse schilder en galeriehouder LamBert start zijn eigen stichting: de Stichting LamBert. Hij gaat zich via de stichting inzetten voor jonge patiëntjes in ziekenhuizen. Veel bekende Nederlanders steunen LamBert.

Tijdens de Ladies Night onlangs in winkelcentrum de Driehoek in Oldenzaal schilderde LamBert op het podium met onder andere Willy Oosterhuis, Nico Jan Hoogma van Hercales, Mans van Van Jonge Leu en Oale Groond, Marcel Baake en DTR Equipe o.l.v. Gert Jan Brugink . Enkele werken werden geveild, net zoals de paardendeken met Swarovski-kristallen die het DTR Equipe LamBert heeft geschonken. Deze deken is voor 500 Euro gekocht door de Top Kapper Rob Extercatte van  Paletti Creative Hair uit Oldenzaal. Met de veiling van de doeken en de deken is het eerste geld binnen voor LamBert: nu kan de stichting beginnen.

De stichting gaat rugzakjes uitdelen aan zieke kinderen in ziekenhuizen. De rugzakjes worden gevuld met schilderspullen, knuffels en snoep en worden persoonlijk door medewerkers van de stichting aan de kinderen uitgedeeld. “Op een leuke manier willen we de kinderen een presentje aanbieden,” aldus LamBert.

Co Adriaanse en Leonie Lammers (de miss Overijssel van vorig jaar) hebben al geschilderd bij LamBert. De doeken worden binnenkort geveild. Ook komt er binnenkort een heel bijzonder schilderij op de Nederlandse markt. Een winkelketen gaat zeefdrukken verkopen die zijn gemaakt door meerdere bekende Nederlanders en de helft van de opbrengst gaat naar de Stichting LamBert. Bennie Jolink was de eerste die een gedeelte van het schilderij heeft gevuld. De andere kunstenaars die een gedeelte van het doek invullen zijn Peter Klashorst, Fabian, Jacob Kambier, Justus Donker, Tonnie Voorn en LamBert zelf. “Het wordt een mooi doek met werk van heel bekende kunstenaars”, zegt LamBert. “Ik ben erg blij met de toezegging van de initiator om de helft ervan aan de stichting te doneren.” Het wordt een betaalbare zeefdruk die volgend voorjaar te koop is in de Nederlandse winkels. Peter Klashorst gaat begin april zijn gedeelte schilderen.

Lambert heeft al mensen bereidt gevonden om als vrijwilliger mee te werken aan de stichting, maar zoekt nog meer vrijwilligers. .

 

Afgelopen maandag 26 maart 2007 heeft Bennie Jolink , de zanger van Normaal

ook geschilderd voor de zieke kinderen in de ziekenhuizen.
Kunstenaar en Galeriehouder LamBert uit Ootmarsum wil een groot schilderij van 200 x 150 cm laten beschilderen door bekende Nederlandse Kunstenaars en dit kunstwerk verkopen( Veilen ) voor Stichting LamBert.
LamBert is zijn eigen stichting begonnen, naar dat hij slechte ervaringen had met andere goede doelen , waar hij schilderijen voor beschikbaar heeft gesteld.
Stichting LamBert wil rugzakjes gevuld met o.a. een schilders doek, verf, knuffel, snoep, boekjes enz….uitreiken aan de zieke kinderen in de Nederlandse ziekenhuizen, om zo deze kinderen toch iets leuks aan te reiken in deze moeilijke tijd voor hun.
LamBert gaat zelf of een andere Clown deze rugzakjes uitdelen.
De Nedrlandse kunstenaar uit Almelo,Tonnie Voorn en LamBert hebben het grote doek ook al beschilderd.
De grote kunstenaars, Peter Klashorst, Jacob Kanbier, Justus Donker en Fabian hebben ook al toe gezegt om te schilderen……en Lambert wil nog meer grote kunstenaars benaderen….

Kunstenaar & Galeriehouder LamBert Op de Televisie.

De TROS, RTV OOST en de Duitse NWM-TV zender hebben op vrijdag 9 maart TV opnamen gemaakt in de Galerie en Thuis bij het Atelier van de Kunstenaar en Galeriehouder LamBert.
Dit naar aanleiding van diverse grote exposities in Nederland en in het Buitenland en de Goede doelen waar LamBert geld voor in zameld.
RTV Oost zend het programma PRIKKELS uit op maandag 26 maart, u kunt de uitzending ook online bekijken bij www.rtvoost.nl bij uitzending gemist.

 

LamBert is nu bezig met een groot doek van 200 cm x 150 cm om dit door de bekende kunstenaars van Nederland te laten beschilderen o.a. Peter Klashorst, Tonnie Voorn, LamBert, Jacob Kanbier, Justus Donker hebben nu al toe gezegd.

 

LamBert schilderd met bekende Nederlandse Kunstenaars: Jacob Kanbier en Justus Donker.

Het schilderij: Titel: Samen…Graag Gedaan
Afmetingen: 100 x 100 cm.
U kunt hier uw bod op uitbrengen en de opbrengst gaat naar de zieke Kids !!!
We hebben nu een begin bod van 1000 Euro !!!
Het is een UNIEK stukje kunst van de 3 Kunstenaars samen !!!
Deze grote kunstenaars zijn opgenomen in diverse grote, nationale en internationale Kunst Collecties, o.a. Paleis Soestdijk,Juliana, Willem Alexander en Maxima, Stedelijk Museum Leiden,
Zij hebben exposities gehad over de hele wereld..en samen gewerkt met Herman Brood en Jules Deelder en Simon Vinkeoog.
Jacob en Justus bedankt voor onze leuke samenwerking,
LamBert

 

Zaterdag 24 februari 2007 mocht LamBert weer zijn schilderijen exposeren en veilen voor het goede doel, en met sucses… In het FC Twente stadion, tijdens de wedstrijd tegen Willem 2. De opbrengst is 1000 euroooo en daar kunnen  weer heel veel rugzakjes van worden gemaakt…

De heer Coen Brinkman van het bedrijf Snuverink TWEBA heeft het aangekocht.

LamBert gaat nu schilderijen met het Gras uit het twente stadion en een twente shirt er in verwerkt maken..

ArtMarketing.nl schenkt schilderij aan SNS Bank
‘Hypotheekvernieuwer van het Jaar’

De SNS Bank is op het 11e Nationale Hypothekencongres van Euroforum uitgeroepen tot ‘hypotheekvernieuwer van het jaar’. De bank kreeg de prijs voor haar nieuwste innovatieve dienst: ‘live@dvies’. Hiermee kunnen consumenten vanuit huis via een webcam live persoonlijk advies krijgen over hypotheken. De financiële professionals op het congres oordeelden dat ‘live@dvies’ de beste innovatie van 2006 is.

De prijs voor deze wereldprimeur van de SNS bestond uit een schilderij van kunstenaar Lambert Oude Wesselink, dat speciaal voor de gelegenheid beschikbaar was gesteld door ArtMarketing.nl.

Het schilderij werd namens ArtMarketing.nl door senior conference manager Gijs Peeters van Euroforum (midden op foto) overhandigd aan SNS-functionarissen Arie Koornneef (rechts) en Erik Pouwen (links). “We zijn trots op de innovatieprijs. En ook trots op het kunstwerk. Het krijgt een bijzonder plekje op ons hoofdkantoor”, aldus Arie Koornneef, hoofd Marketing Advies Concepten.Naast de prijsuitreiking zijn er onder de aanwezigen ook nog eens twee zeefdrukken van kunstenaar Ingo Leth verloot. De winnaars krijgen de kunstwerken persoonlijk toegestuurd.