Schilderij van LamBert Geveild voor Epilepsie Fonds (NEF).

Schilderij van LamBert Geveild voor Epilepsie Fonds (NEF).

Op donderdag 1 oktober werd voor het tweede achtereenvolgende jaar een golftoernooi georganiseerd door de Tafelronde 156 Nunspeet ten behoeve van het Nationaal Epilepsie Fonds (NEF). Dit golftoernooi is gehouden op één van de mooiste golfbanen in Nederland: het Rijk van Nunspeet.

De cheque met een bedrag van € 6500,-, de opbrengst van het golftoernooi, werd overhandigd aan de directeur van het Nationaal Epilepsie Fonds. De Nunspeters Erik van Wijk en Pedro van de Bunte overhandigden het NEF vervolgens ook nog een cheque van € 3000,- die zij onder de bezoekers van de Stoute Cross hadden ingezameld. Op zaterdag 17 oktober a.s. is er weer een Stoute Cross waar wederom geld wordt ingezameld voor het NEF .
Tevens was door de bekende Nederlandse kunstenaar LamBert ( Ootmarsum ) een schilderij beschikbaar gesteld. De opbrengst van het schilderij is volledig ten gunste gekomen van het NEF.
Een groot deel van de opbrengst zal worden besteed om de kinderafdeling van de epilepsiekliniek Heemstaete te Zwolle te restylen. In Heemstaete zijn een aantal kinderafdelingen waar kinderen gegroepeerd naar leeftijd over het algemeen voor een langere periode opgenomen worden, voor instelling medicatie, observatie en dergelijke.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.