10 jaar Galerie & Kunstuitleen LamBert in Ootmarsum

10 Jaar Galerie & Kunstuitleen LamBert in Ootmarsum

LamBert Oude Wesselink is met slechts 44 lentes al een bekend en gevierd kunstenaar, ook buiten Nederland. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen mooie grote Galerie LamBert aan het Kerkplein te Ootmarsum. Galerie LamBert heeft langzaamaan steeds verder kunnen uitbreiden tot een spannende T-splitsing midden in Ootmarsum. Na zijn opleiding mag hij zich als beginnend kunstenaar al snel in een grote belangstelling verheugen

Er hangen inmiddels veel werken in nationale én internationale kunstcollecties; een uitzonderlijke prestatie voor zo’n nog jonge kunstenaar. Zondag 1 december is het al 10 jaar geleden dat LamBert Oude Wesselink zijn zelfstandige ‘galerie-vleugels’ uitsloeg met Galerie LamBert aan het Kerkplein 8.

Op zondag 1 december om 17.00 uur viert LamBert dit in zijn galerie aan het Kerkplein 8 met alleen zijn vaste medewerkers om zo deze mijlpaal juist met hen, die mede zijn succes mogelijk maakten, hierbij stil te staan.
Kunstbiografie LamBert Oude Wesselink
LamBert gaf begin 2013 zijn eigen kunstbiografie uit om zo de aanloop naar zijn 10-jarige kunstenaarsbestaan te markeren. Daarin maakte men kennis met zijn gedreven kunstenaarshart en zijn pure positieve persoonlijkheid. Zo open en spontaan als LamBert zich aan jou laat zien als persoon, zo laten ook zijn kunstwerken zich als een ‘open doek’ lezen. “Als mensen zich geraakt weten, ontroert raken of vrolijk worden van mijn kunstwerken dan ben ik als mens gelukkig. Want die beide afwisselende uitersten, de lach en de traan, staan symbool voor het leven zelf.”
CoBra en Jan te Wierik grote voorbeelden
LamBert kon de afgelopen tijd een grote kunstcollectie van de in 2002 overleden kunstenaar Jan te Wierik aankopen en daarom is Galerie LamBert verzekerd van een vast ruim aanbod van Jan te Wierik, naast LamBert’s eigen werken. Het uithangbord van Jan te Wierik, dat de voormalige galerie Lilian Luiten jarenlang sierde, is samen met de werken van te Wierik naar Galerie LamBert aan het Kerkplein verhuisd. In de galerie kan men ook kunstwerken huren om er aan te wennen of omdat je wel eens wat anders aan de muur wilt hebben hangen. Over de verschillende huur- en koop mogelijkheden vertellen LamBert en zijn medewerkers u graag.

 

RVS Beelden  RVS Kunst  RVS Kunstenaar  bij LamBert


Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.