Goede doelen en Exposities LamBert

Expositie LamBert bij Unive

Vanaf maart 2008 heeft LamBert een doorlopende verkoop expositie bij de Hoofdkantoren van Unive in Enschede en Almelo en Oldenzaal.

De werken van LamBert hangen ook bij de VIP ruimte van de voetbal club De Graafschap.


Online exposities LamBert

AaartNL Moderne Schilderijen KunstSuper en Kunsthandel

Van harte welkom op onze online moderne Kunst Schilderij website waar u kennis maakt met een uitgebreide collectie van waardevaste moderne kunst van de Bekende Nederlandse Kunstenaar LamBert , meerendeels moderne schilderijen, en deze schilderijen online kunt kopen tegen betaalbare prijzen.

AaartNL is een moderne kunst galerie en kunsthandel van moderne schilderijen.  Wij nodigen u graag uit om eens te komen kijken in de wereld van bekende populaire Nederlandse kunstschilders! Omdat kunst je leven kleurt!

En ook op de site van www.capitalart.nl zijn werken van LamBert te zien.


Expositie Amsterdam Zuid en Roosendaal

Exposities van LamBert in Amsterdam.

Vanaf 24 oktober 2008 heeft LamBert een permanente expositie In Amsterdam Zuid in Galerie Final Touche en vanaf 15 november 2008 bij Frenzi in Amsterdam.

Vanaf 1 januari 2009 zijn de schilderijen van LamBert ook te koop en te huur bij Galerie Lijst-In in Roosendaal, zie www.galerielijstin.nl


Fanshop FC Twente

LamBert heeft schilderijen gemaakt met het shirt van FC Twente er in en het gras uit het stadion er in verwerkt en deze zijn te koop in de Fanshop van FC Twente.

Er zijn al 8 schilderijen verkocht en de opbrengst gaat naar de kinderen met kanker i.s.m. KWF Kankerbestrijding Nederland.


Designers van het jaar

Robing Design en Pavatex Benelux, bekend van het bekende tv programma ” In Holland staat een huis ” werken exclusief met de schilderijen van LamBert.


Quote 500 en Exposities van LamBert

Exposities van LamBert in Amsterdam.

Vanaf 24 oktober 2008 heeft LamBert een permanente expositie In Amsterdam Zuid in Galerie Final Touche en vanaf 15 november 2008 bij Frenzi in Amsterdam.

Vanaf 1 januari 2009 zijn de schilderijen van LamBert ook te koop en te huur bij Galerie Lijst-In in Roosendaal, zie www.galerielijstin.nl

 

Expositie van LamBert bij de lancering van de Quote 500 , november 2008 bij Wester Amstel.
Een tentoonstelling van zijn oude en nieuwe schilderijen.

 

LamBert heeft i.s.m. Exclusief Lifestyle Event en Restaurant De Oude Raadskelder  geld binnen gehaald voor de kinderen met kanker.

 

LamBert op de Miljonairsbeurs

LamBert is dit jaar een van de deelnemers van het Exclusief Lifestyle Event in Hengelo.


Schilderij van LamBert onder de hamer van Christie’s

LamBert heeft weer een schilderij geschonken aan de veiling van de stichting www.vivivere.nl Het is het bekende schilderij Puur Hollands van 150 x 100 cm, 3 D Doek.

Dit schilderij word door het bekende veilinghuis Christie’’s geveild.

 

Elk jaar schenkt LamBert voor deze veiling een kunstwerk, dit is weer een goede aktie voor KWF Nederland.


Exposities LamBert

Vanaf 1-2-2009  heeft LamBert  zijn nieuwe verkoop expositie van zijn Kleurijke koeien en bloemen bij Lijstenmakerij Qurijns in Ambt Delden en in het trendy eet restaurant Absolute Taste in Amsterdam Zuid.

Ook heeft LamBert vanaf heden een online expositie op www.capitalart.nl.


Veiling schilderijen LamBert bij FC Twente

Na afloop van de Wedstrijd FC Twente PSV op 8 maart 2009 heeft LamBert alle 2 schilderijen weer verkocht.

De gehele opbrengst gaat naar de kinderen met kanker, i.s.m. KWF kankerbestrijding Nederland.

De koper van het kunstwerk “FC Twente 4 Ever” is Dhr. S. Wessels van de Crealisten in Enschede en de koper van het kunstwerk Kiekeboe ( 2 ) is Dhr. R. Hinne van Balink Glas in Meppel. Bedankt en veel plezier met u Kunstwerk van LamBert.

 

FC Twente Bedankt !!!


Veiling Schilderij LamBert

LamBert heeft weer een schilderij geschonken aan het Sasbal voor Fight Canser.

Op het grote Sasbal in de Beurs van Berlage , 14-03-2009 heeft het schilderij Koetje Bhoeoe weer een bedrag opgebracht, zie www.sasbal.nl.  De opbrengst gaat naar Fight Canser.