Goede doelen en Exposities van LamBert

Stichting Matthijs heeft i.s.m.
Kunstenaar & Galeriehouder LamBert
20.000 EURO bijeen gehaald op de veiling in Geesteren op 14 juli 2006.
LamBert heeft samen met zijn exposanten en medewerkers 24 van de 34 kunstwerken aangeleverd.

Bij deze bedankt: Ria Bloemen, Lucy Bonke, Sjoukje Leppink, Anne Bosveld, Tonnie Voorn, Paul Eertman, Menno Dimitri Oudekerk, Moniek Kleinsman en Willie Oosterhuis.
De gehele opbrengst gaat naar de zieke kinderen die intensief behandeld worden in de ziekenhuizen.

SCHILDEREN VOOR HET GOEDE DOEL MET LAMBERT.

Meester voetbal trainer Co Adriaanse, Doelman Vitor Baia en de President Directeur Pinto da Costa van FC Porto schilderen voor de kinderen met Kanker bij Kunstenaar en Galeriehouder LamBert uit Ootmarsum.

Doe een mooi bod op schilderijen !!! LamBert heeft al een begin bod van 500 Euro op alle 2 Kunstwerken.
De hele opbrengst gaat naar de kinderen met kanker !!!

LamBert met Meester Trainer Co Adriaanse van FC Porto.

Kunstenaar en Galeriehouder LamBert uit Ootmarsum samen met FC Porto doelman Vitor Baia en de president van FC Porto, Pinto da Costa

LamBert verleend ook zijn medewerking aan verschillende Goede Doelen en hun veilingen, o.a.
KIKA
STICHTING MATTHIJS
RIJK VOOR ARM
BART FOUNDATION VIVIVERE
STICHTING PROJECT 21 STICHTING DIER & PROJECT
KIND VAN DE REKENING
KWF KANKERBESTRIJDING

Tubantia 21-042006
Kunstenaar LamBert ( Ootmarsum ) Sucsesvol !

Na 1.5 jaar begint de Galerie en de Kunstuitleen van LamBert Oude Wesselink in Ootmarsum eindelijk zijn vruchten af te werpen.
LamBert heeft al een behoorlijke groep liefhebbers die zijn schilderijen en kunstvoorwerpen verzamelen, hij is al opgenomen in diversen ( internationale ) kunstverzamelingen.
De liefhebbers komen gezellig bij hem thuis in zijn Atelier kijken of er al weer iets moois gemaakt is….en de moderne kunstwerken zijn en blijven betaalbaar voor iedereen !!!

LamBert heeft diverse grote exposities ( 6 exposities )in het binnen ( ziekenhuis Almelo, Oldenzaal ) en buitenland en binnenkort bij de Omroepen in Hilversum.
Lambert is n.a.v. zijn exposities in Duitsland uitgenodigd voor de grote internationale Kunstverein in Steinfurt E.V.
In november is LamBert met de kunst spaar uitleen begonnen, en zo heb je al voor 10 euro per maand een orgineel schilderij van LamBert aan de muur. De kunst spaar uitleen is een groot sucses en zo toegangkelijk voor iedereen.
LamBert zet zich graag in voor de kinderen met Kanker ,
i.s.m. KWF Nederland. Hij probeert elke maand een bekende Nederlander in zijn Galerie een schilderij te laten maken en dit te verkopen. Met de opbrengst worden rugzakjes gekocht voor de kinderen met daarin o.a. een Knuffel,snoep, woordenboekje een video etc…
Wie kent er nog een Bekende Nederlander die hier aan mee wil werken ????
Galerie Lambert, Keerweer 3 in het Centrum van Ootmarsum, tegenover het Onderwijsmuseum/Drosthuis. Ook elke zat/zondag van 12:00 tot 17:00 uur open. zie www.galerielambert.nl

CHILDRIGHT Amsterdam
Woensdag 19 April 2006, heeft de veiling meester van CHRISTIE’S, LamBert zijn schilderij, SMILE verkocht op de grote veiling van ChildRight, Nobel Prizewinners Fund in Amsterdam.

De hele opbrengst gaat naar deze organisatie en komt ten goede voor de Kinderen.

De televisie zender SBS 6 heeft hier opnamen van gemaakt en uitgezonden.

LamBert zal bij de volgende veiling weer een schilderij maken en dit schenken aan ChildRight.

Persbericht:


Vrijdag 7 April 2006, heeft de Olymische Spelen, schaats deelneemster: Moniek Kleinsman een mooi schilderij gemaakt….voor de kleine kanker patientjes en Galerie & Kunstenaar Lambert probeert dit kunstwerk voor een zo hoog mogelijk bedrag te veilen.
Wie doet er een mooi bod ???? Zie foto….

Vele bekendheden gingen haar voor, o.a.: Arie Ribbens, Kim Kotter, Jan van Halst, Bas Sibum, Willie Oosterhuis, Knuffel Ruud en Annet van Big Brother, Ben Stenneker enz…
Zo heeft LamBert enkele duizenden Euro s binnen gehaald voor de kinderen met Kanker.

OPENING EXPOSITIE HENGELO
Vanaf maandag 3 april heeft lamBert zijn expositie geopend in het Ziekenhuis in Hengelo.
Het zijn LamBert zijn nieuwste schilderijen Moderne kunsT met zijn nieuwe techniek o.a. acryl en olie verf en met verschillende materialen erin verwerkt.
Het zijn Kleurrijke, 3 D doeken en mooi ingelijst en u bent van Harte welkom om dit te aanschouwen.
Van de verkoop schenkt LamBert 20 % aan het KWF.
LamBert zijn lopende expositie s zijn te zien in Duitsland, in Landgasthof Koninghoek in Halle, hotel Droste in Tubbergen, Hotel van der Maas in Ootmarsum, eetcafe de Buurman in Hengelo en in zijn Galerie en Kunstuitleen LamBert in Ootmarsum.

HERACLES ALMELO

LamBert heeft een mooi kleurrijk schilderij van HERACLES ALMELO gemaakt, en dit mag hij veilen in het Stadion. En hij heeft al een begin bod van 500 euro.
De opbrengst gaat geheel naar de kinderen met Kanker voor het rugzak project.

Landelijke veiling KWF Zaterdag 8 April 2006.

Op zaterdag 8 april was er weer een grote landelijke veiling voor KWF Kankerbestrijding Nederland in Kasteel Maurick in Vught, hierbij heeft LamBert ook zijn medewerking aan verleend.
Zijn schilderij is voor een mooi bedrag verkocht en het is nu te zien op Schiphol.

Exposities:

De nieuwste collectie van LamBert, SMILE

Doorlopende expositie van: LamBert, Tonnie Voorn, Herman Brood, Corneille, Karel Appel, Jan te Wierik, Anton Heyboer, Jan Cremer e.v.a.

U bent ook van harte welkom bij zijn nieuwste expositie in het ziekenhuis in Oldenzaal.
Lopende exposities van LamBert in het Ziekenhuis in Almelo, Woon Totaal Blekkenhorst in Delden,Galerie Louk in Delden, Hotel Droste in Tubbergen, Hotel van de Maas in Ootmarsum, Eetcafe de Buurman in Hengelo en Restaurant Koningshoek in Halle ( Duitsland ).

Bij verkoop schenkt LamBert 10 % aan het KWF, voor de kinderen met Kanker.

Kunstuitleen:

Vanaf 1november 2005 biedt LamBert u de mogelijkheid om te huren/sparen. Vanaf 10 Euro per maand heeft u al een orgineel schilderij/zeefdruk aan de wand, en deze mag u onbeperkt wisselen.

Het huur contract is op jaar basis.
Na een periode van 4 jaar huren krijgt met 500 Euro kado bij aanschaf van een schilderij wat men aankoopt.

U kunt de schilderijen bewonderen in mijn Galerie, Exposities, op deze site en in mijn fotoboeken in de Galerie.

LamBert zijn actie voor de kinderen met Kanker i.s.m. KWF Kankerbestrijding Nederland.

LamBert probeert al vanaf 2004 geld binnen te halen voor de kinderen met kanker, voor het rugzak project.
In het rugzakje zit een knuffel, videoband, snoep, woordenboekje etc….
Dus….het geld gaat rechtstreeks naar de kinderen en niet voor onderzoek o.i.d. en hier heeft LamBert ook bewust voor gekozen.

Lambert probeert via verschillende wegen geld binnen te halen, hij probeert elke maand een bekende Nederlander in zijn Galerie te krijgen en deze te laten schilderen en dit te veilen.
Arie Ribbens heeft het eerste schilderij gemaakt in zijn Galerie en dit is verkocht voor 2500 euro.

Miss Universe Kim Kotter heeft ook een mooi schilderij gemaakt en dit heeft LamBert geschonken aan het ziekenhuis in Enschede voor de afdeling van de kinderen.

Knuffel Ruud en Annet van Big Brother hebben allebei een mooi doek gemaakt en dit heeft LamBert geschonken aan het ziekenhuis in Hengelo voor de nieuwe afdeling voor de kinderen.

TV OOST presentator Willie Oosterhuis heeft een kleurrijk schilderij gemaakt en hier zoeken wij nog een goede koper voor….

Ex voetballer van FC TWENTE en AJAX Jan van Halst heeft ook een mooi schilderij gemaakt en dit is op E Bay verkocht.

FC TWENTE voetballer Bas Sibum heeft het logo van FC TWENTE geschilderd en dit mocht LamBert samen met zijn eigen schilderij veilen in het Arke stadion van FC TWENTE en met sucses.

Lambert heeft ook een FC TWENTE schilderij gemaakt met het gras uit het stadion erin verwerkt en dit heeft hij op uitnodiging van FC TWENTE ook verkocht in het Arke stadion.

The Godfather of Dutch Country Ben Steneker heeft ook een mooi schilderij gemaakt en dit is ook bij FC TWENTE geveild en verkocht voor 1000 euro…

De lijsten worden gratis beschikbaar gesteld door de lijstenmakerij GOVAARTS & HOMAN uit Enschede.
Zie ook op www.kwf.nl bij lambert.

Ook dit jaar heeft LamBert weer een schilderij gemaakt voor de grote veiling van VIVIVERE voor het KWF Kankerbestrijding Nederland.